Mali princ


SlikaU našu Udrugu Mali princ javila se gđa. Mirela Bartanić koja bi željela pokloniti jedno ili dva šteneta pasmine retrivera - Kovrčavi retriver (Curly coated) stare 6 mjeseci obitelji koja ima dijete s teškoćama u razvoju ili osobu s invaliditetom i koja je zainteresirana za psa (što znači da ima uvjete za držanje psa, po mogućnosti i vrt da pas može izaći sam u dvorište).

Gđa. Mirela Bartanić živi s obitelji u mjestu Bilje u Baranji, te ima registriranu uzgajačnicu pod imenom "Angels of Baranya". Njena obitelj bavi se uzgojem pasa retrivera. Trenutno imaju prvo leglo u Hrvatskoj vrlo rijetke pasmine retrivera - Kovrčavi retriver (Curly coated). Ta pasmina vrlo je rijetka u svijetu, a kod nas i okolnim zemljama samo obitelj Bartanić ima kujicu Amu, a sada i ove štence.

U Europi i SAD-u ove pse upotrebljavaju i kao "Therapy dog" (kao i sve retrivere), pa bi ova obitelj željela usrećiti dijete s teškoćama u razvoju ili osobu s invaliditetom koji vole i htjeli bi imati psa - naravno uz pristanak roditelja odnosno ostalih osoba u obitelji.

Inače, ova pasmina vrlo je privržena vlasniku odnosno obitelji i voli djecu. Simpatičnog su izgleda - imaju sitne kovrče po cijelom tijelu i s njima nema velike brige oko održavanje dlake. Obožavaju se maziti i igrati, ali isto tako neće otići za strancima...

Pse možete vidjeti na www.angelsofbaranya.hr

Ukoliko ste zainteresirani za ovog psa, te ste mu spremni pružiti ljubav i dom, molimo Vas da kontaktirate gđu. Mirelu Bartanić na e-mail: angelsretrivers@gmail.com ili na mobitel:091/290-2972.

Facebook podijeli