Mali princ


Ivanich Rock Festival"In memoriam Luka Ritz"

Ivanich Rock Festival održava se 10. i 11. listopada 2008. u Sportskoj dvorani Srednje škole „Ivan Švear“ u Ivanić Gradu sa početkom u 19:30 sati.

Ove godine nastupaju: Vatra, Gužva u 16tercu, Pasi, Ruiz, Off Side, Shangri la, Regoch, Toro, She Loves Pablo, Chill Pill. Cijena ulaznice po danu je 30 kn. Čisti prihod namjenjen je za pomoć obitelji Herendić iz Zagreba.

Ove godine IRFest bit će posvećen nedavno preminulom mladiću, prijatelju i glazbeniku Luki Ritzu sa ciljem da se upozori javnost da je nasilje postalo više nego neprihvatljivo, te da kao takvi pošaljemo poruku medijima i policiji da ovakve stvari ne smiju otići u zaborav te da se mora naći krivac i spriječiti daljnji napadi i eventualne katastrofalne posljedice kao u ovom slučaju. Cilj je festivala daljnji nastavak borbe protiv sve češćeg nasilja nad mladima i među mladima.

IRFest je prošle godine u dva dana događanja okupio 10 bendova iz šire okolice Zagreba te bend Ringišpil koji je samo za nastup na IRFestu došao iz Novog Sada. Novac koji je prikupljen od plaćanja ulaznica, po završetku IRFesta doniran je Udruzi roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali Princ (1000€) za njihov projekt terapijskog jahanja. Koncert je u dva dana posjetilo nešto više od 500 posjetitelja. Ove godine očekujese još veći odaziv i veća podrška medija,. Pokrovitelji sfestivala su Grad Ivanić i Turistička zajednica Grada.

Više o Ivanich Rock Festivalu pronađite na stranicama festivala:
http://irfest.blog.hr
http://udrugakmig.blog.hr

Facebook podijeli