Mali princ


Pozivamo sve naše drage članove, suradnike i sve zainteresirane građane da nas posjete sutra, 23.05.2018., na Festivalu jednakih mogućnosti, u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića.

Festival jednakih mogućnosti (F=M) je tradicionalna međunarodna manifestacija urbane kulture, čiji program izvode osobe s invaliditetom, s drugim glazbeno-scenskim i likovnim umjetnicima. Održava se na ulici, odnosno trgu, gdje svaki prolaznik može pogledati program i uvjeriti se u njihova djela kojima, poput drugih umjetnika, postižu visoku umjetničku vrijednost i zadivljuju publiku (preuzeto: www.in-portal.hr).

Udruga „Mali princ“ na štandu će izložiti svoje već tradicionalne ukrasne kutijice te unikatni ručno izrađeni nakit, ogrlice i narukvice, a naš rad možete podržati simboličnim donacijama i izabrati nešto od naših ukrasnih predmeta za sebe ili kao poklon za dragu osobu.

Također, obavještavamo naše članove, da zbog sudjelovanja zaposlenika Udruge na Festivalu jednakih mogućnosti, sutra se neće održati aktivnost Igraonice.

Vidimo se u Zagrebu, veselimo se vašem dolasku!

Facebook podijeli