Mali princ


Oni koje je životni put odveo do „Malog princa“ (bilo kao člana, zaposlenika, volontera, stručnog suradnika ili osobe koja podržava rad Udruge) imali su prilike upoznati našeg Daniela. Veselog, komunikativnog, spremnog za šalu, s otvorenim srcem posebno za one najmlađe. Daniel je dio ekipe „Malog princa“ gotovo od samih početaka rada Udruge. Sada mu se ukazala prilika za, kako on sam kaže, novi poslovni izazov te se želi u njemu okušati. Mi mu želimo puno sreće, uspjeha, zadovoljstva i novih iskustava na novom poslu!

Daniela je životni put doveo do udruge „Mali princ“  2007. godine na Ivanich Rock Festivalu. Pomagao je pri prodaji ulaznica i upoznao tadašnjeg predsjednika i dopredsjednika Udruge. Zatim je započeo volontirati u „Malom princu“ te vrlo brzo osvojio srca svih članova. Sudjelovao je u svim aktivnostima Udruge, posebno aktivno u aktivnostima igraonice i terapijskog jahanja. Daniel se volontiranju u Udruzi posvetio punim srcem i s velikom ljubavi prema djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.

 

2010. godine pružila nam se prilika zahvaliti Danielu za sav njegov trud i rad na najbolji mogući način. Zaposlili smo ga na mjesto pomoćnog administratora, uz financijsku potporu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Zatim smo, uz iznimku 2012. godine, uz podršku brojnih donatora i kroz razne projekte uspjeli osigurati plaću za Danielovo radno mjesto iz godine u godinu.

Sve osobine koje je Daniel pokazivao volontirajući pokazale su se i u njegovom odnosu prema radu. Na posao je uvijek dolazio na vrijeme i s voljom, pri čemu ne smijemo izostaviti činjenicu da je dolazio biciklom po svim vremenskim uvjetima. Uvijek je isticao kako mu je dolazak na posao po kiši ili snijegu najmanji problem zato što želi raditi i osjeća se dobro kada radi.

Posebno moramo istaknuti njegov odnos s najmlađim članovima naše Udruge. Djeca ga jednostavno obožavaju jer je u igri i druženju s njima spontan, iskren, veseo i spreman za ispunjenje malih i velikih dječjih želja.

  

Žao nam je što ekipa „Malog princa“ ostaje bez vrijednog radnika, no poštujemo Danielovu želju za boljim sutra i želimo mu svu sreću! Danielu zahvaljujemo od srca na svim lijepim zajedničkim trenucima, njegovom doprinosu u radu s članovima te što je uvijek bio tu za nas i pomagao u svemu! Drago nam je da su njegove kvalitete prepoznate i izvan naše Udruge, te mu želimo uspjeh i radost na budućem zaposlenju!

Facebook podijeli