Mali princ


U subotu, 28.listopada 2017. u našoj Udruzi Mali princ po prvi puta je održana govorna terapija u novouređenom „logo-kutku“, opremljenim u sklopu projekta „Veliki snovi Maloga princa“, za koji smo sredstva osigurali u sklopu projekta INA (MOL grupa).

„Logo-kutak“ obuhvaća novi namještaj i kvalitetne didaktičke materijale, koje pomažu djeci za razvoj jezično-govornih vještina, dok s djecom radi svaki tjedan logopedica s dugogodišnjim iskustvom. 

Iako Udruga djeluje u malom uredskom prostoru i skućenim uvjetima, uspjeli smo uz pomoć naših volontera i zajedničkim timskim radom opremiti „logo-kutak“ za provođenje govorne terapije unutar našega ureda, koja je od izuzetne važnosti za djecu i članove Udruge.

Udruga Mali princ djeluje već 10 godina na području lokalne zajednice, pružajući članovima od prvoga dana pomoć i podršku u ostvarivanju besplatnih terapeutskih aktivnosti, koje su nužne za što uspješniji razvoj djeteta. Uz radnu i fizikalnu terapiju, te pomoć u učenju, pokazala se posebno velika potreba za govornom terapijom i stručnjacima logopedima, a značajnu potrebu za ovom vrstom terapije potvrđuje i u potpunosti ispunjena satnica naše logopedice i dodatna lista čekanja, te se nadamo da ćemo u budućnosti, uz povećanje raspoloživih prostornih kapaciteta i uvjeta, moći obuhvatiti i veći broj zainteresiranih korisnika.

Posebno nam je drago što zahvaljujući suradnji s Gradom Ivanić-Gradom i lokalnom zajednicom, te kroz uspješne prijave na natječaje projekata preko Ministarstava, Zagrebačke županije i općina možemo sve terapeutske aktivnosti djeci pružiti besplatno, u kućama korisnika!

Djeca i članovi Udruge pokazali su veliko oduševljenje novim didaktičkim igračkama te se veselimo nastavku sretnog i uspješnog rada u novom „logo-kutku“ i želimo svima puno novih znanja i lijepih trenutaka!

 

Facebook podijeli