Mali princ


Naša Udruga Mali princ sudjelovala je dana 3. lipnja 2017. na Obrtničkom sajmu u Ivanić-Gradu: Udruga je predstavila svoje radove koje je vrijedno izrađivala tijekom kreativnih radionica i u sklopu različitih projekata, a posjetitelji i gosti mogli su za sebe i svoje najdraže odabrati nešto iz šarolikog asortimana te na taj način pomoću donacija podržati naš daljnji rad.

Od rukotvorina tu se našlo ukrasnih boca, oslikanih u sklopu ciklusa radionica "Da mi je zlatna ribica" (Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku") te ukrasnih kutijica i slika, rađenih decoupage tehnikom, kao i brojni drugi ukrasni predmeti. Također, građani su se na štandu mogli informirati o radu Udruge, aktivnostima, projektima te uzeti edukativne brošure i letke.

Posebno nas veseli posjet predstavnika Grada Ivanić-Grada, gdina gradonačelnika Javora Bojana Leša te gđe Ankice Bešter kojima ovim putem od srca zahvaljujemo na kontinuiranoj podršci našoj Udruzi i djelovanju u korist poboljšanja kvalitete života osoba s invaliditetom.

Hvala i dragim volonterima, uvijek su tu šta god zatreba i javljaju nam se samoinicijativno za sve aktivnosti i pomoć. Drago nam e da ste dio našega tima!

I naravno hvala i svim našim dragim gostima i posjetiteljima za donacije, zajedno smo prikupili ukupno 573 kn. Veselimo se i nastavku uspješnog rada i novim zajedničkim događanjima u našoj lokalnoj zajednici!

Facebook podijeli