Mali princ


Povodom Dana Grada, lipanj je obilježen brojnim događanjima i manifestacijama u Ivanić-Gradu, a dio programa bila je i naša Udruga „Mali princ“, koja je i ovaj put na izložbenom štandu predstavila vrijedne radove naših kreativaca.

U subotu, 4.lipnja 2016. u sklopu događanja “LIPANJ U IVANIĆU“ održan je 12. OBRTNIČKI SAJAM „Tradicija, gastronomija i turizam“ na Trgu V. Nazora, a dio manifestacije bila je i promocija rada udruga. Ove godine u sklopu Sajma bilo je prisutno više od 40 izlagača.

Ulice Ivanić-Grada ovaj vikend bile su prepune raznovrsnih sadržaja i nastupa. Izbor je bio raznolik i svatko je mogao pronaći nešto za sebe. Udruga Mali princ uključila se u manifestaciju izložbom kreativnih radova koje su izradile vrijedne ruke naših članova, volontera, školaraca i djelatnika Udruge. Svi smo se zajedno potrudili predstaviti Gradu našu već dobro poznatu Udrugu na najljepši način. Na štandu se okupio cijeli tim iz Udruge, svi smo zajedničkim snagama podržali naše kreativce pa je i izložba protekla u druženju i dobrom raspoloženju.

Posjetitelji su rado navraćali i zadržavali se na našem štandu, pohvalili su naše radove, a neki su odabrali i ponešto za sebe ili kao poklon dragim osobama, podržavajući na taj način svojom donacijom daljnji rad Udruge. Svima se ovim putem od srca zahvaljujemo i veselimo se budućim druženjima u sklopu raznih manifestacija.

Facebook podijeli