Mali princ


Pozivamo sve drage članove, prijatelje, suradnike i sve zainteresirane da nas posjete na našem štandu, u sklopu Humanitarnog malonogometnog turnira "Sportom protiv droge" na izletištu Petek, dana 15. i 16.6.2017. Dio sredstava prikupljenih u sklopu humanitarnog turnira namijenjen je našoj Udruzi te ovim putem unaprijed zahvaljujemo organizatorima na podršci i donaciji.

Događanja kreću u četvrtak od 8.00 sati ujutro pa sve do večernjih termina, a u petak se vidimo od 18.00 sati pa sve do završnice. U sklopu turnira moći ćete na našem štandu odabrati simbolične privjeske, magnetiće i ostale suvenire (veliko hvala Studio Saša za izradu) te se dodatno informirati o radu i aktivnostima Maloga princa.

Ujedno pozivamo sve naše kreativce da nam se pridruže danas na kreativnoj radionici u 18.30 sati gdje će se izrađivati šaroliki likovni radovi uz pomoć decoupage tehnike i uz puno dobre zabave.

I na kraju ovog uspješnog tjedna prepunog pozitivnih aktivnosti i događanja, čast nam je najaviti da nam naša Udruga Mali princ napokon stiže i na male ekrane, gdje će biti prikazan prilog o projektu „Čujem te iako ne pričaš“ koji provodimo uz podršku humanitarne Udruge RTL pomaže djeci i tvrtke Medilab iz Zagreba. Kako se naši članovi koriste komunikatorima te kakvi su njihovi dojmovi i iskustva, možete pogledati u subotu, 17.6.2017. u 16.20 sati. Cijela Hrvatska moći će napokon upoznati naše mališane i aktivnosti koje vrijedno provodimo uz pomoć komunikatora!

A svim našim roditeljima i školarcima želimo sretan još jedan uspješan završetak školske godine i puno zasluženog odmora i uživanja.

Vidimo se!

 

Facebook podijeli