Mali princ


U sklopu igraonice, 25.5.2016. godine organizirana je podjela prikupljenih igračaka, koje su građani i posjetitelji 3. Festivala igračaka donirali našoj udruzi "Mali princ" u sklopu projekta "Burza igračaka", u suradnji s organizatorima Festivala i tvrtkom Ivakop d.o.o. Donirane igračke razveselile su članove naše Udruge "Mali princ".

Izbor igračaka bio je velik i raznolik. Moglo se tu pronaći ponešto za svakoga- od plišanaca, zvečkica i didaktičkih igračaka za one najmlađe, do traktora, autića, lutaka, barbika, slagalica za ostale članove. Bilo je tu i puzzli, društvenih igara, slikovnica i bojanki. Članovi Udruge su s veseljem pregledavali izložene igračke i tražili onu koja bi im najviše odgovarala, iako uz toliku ponudu odluka nije bila jednostavna. Svatko je ipak pronašao nešto za sebe i nadamo se da će poklonjene igračke postati lijepi sastavni dio odrastanja naših članova.

                                

Na ovaj način uspješno je realizirana provedba "Burze igračaka", uvodnog dijela projekta "Zamijeni za igru", a svoje preostale igračke, igre ili knjige građani mogu zamijeniti u Gradskoj knjižnici Ivanić-Grada. Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos ovom projektu i veselimo se pozitivnom odazivu i sudjelovanju u ostvarivanju budućih aktivnosti koje su od velikog značaja za našu Udrugu.

                                 

Facebook podijeli