Mali princ


Slika Udruga «Mali princ» 11.06.2011. godine sudjelovala je na 7. Obrtničkom sajmu: tradicija/gastronomija/turizam u organizaciji Udruženja obrtnika Ivanić Grad. Sajam se održao u Moslavačkoj ulici u Ivanić Gradu, a tijekom cijelog dana izlagalo je preko 40 izlagača iz Zagrebačke županije i šire.

{mosimage} U sklopu Sajma održana je i Izložba cvijeća u organizaciji Društva ljubitelja vrtova «Perunika» te Izložba mladih dizajnera u organizaciji Udruge moda.mladih. Kao dopuna Sajmu održali su se zabavni, plesni i pjevački nastupi udruga, škola, tamburaša, vožnja kočijama (u organizaciji Udruge uzgajivača posavskih konja), vožnja oldtimer motorima (u organizaciji Oldtimer kluba Ivanić), Muzej živih lutaka (u organizaciji Udruge moda.mladih) i ulična izložba fotografija «A zašto ne 2?» u Basaričekovoj ulici (u organizaciji Otvorenog ateliera Ožetski). U popodnevnim satima održana je 6. smotra folklora Otoka Ivanića (u organizaciji KUD-a Ivanić) s povorkom 10-ak gostujućih KUD-ova i koncertom u Velikoj dvorani POU. Nakon 6. smotre folklora održan je 3. kontinentalni žabarski karneval (u organizaciji Fašničke udruge «Žaba) s karnevalskim grupama iz cijele Hrvatske koje su se predstavile na pozornici na Trgu V. Nazora. U večernjim satima održan je koncert grupe Masterplan.

{mosimage} Udruga «Mali princ» na 7. Obrtničkom sajmu izložila je radove koje članovi i volonteri izrađuju na kreativnim radionicama: kutijice za nakit, stolčeke, satove, ogledala, vješalice, teglice za cvijeće, slike i dr. Posjetitelji su na štandu također mogli pogledati kratki film o tome kako nastaju radovi koji su bili izloženi te dobiti informacije o radu Udruge.

 

Zahvaljujemo svima koji su posjetili naš štand te na taj način podržali rad Udruge!

 

 

Fotografije sa Obrtničkog sajma 2011. možete pogledati u našoj Galeriji slika i na Facebooku.

Facebook podijeli