Mali princ


SlikaU srijedu, 19. svibnja, voditeljice i volonterke Udruge "Mali princ" (Ana Kratofil, Ivana Čvoriščec, Melita Kušar  i Danijela Fijala) sudjelovale su na kreativnoj radionici NB Hobby&art-a, specijalizirane trgovine za prodaju repromaterijala za izradu nakita, slikarskih boja i pribora, te ostalog hobby i art asortimana. Uz predstavnice Udruge "Mali princ" na kreativnoj radionici NB Hobby&art-a sudjelovale su i predstavnice Udruge "Krijesnica".

Besplatna kreativna radionica bila je donacija trgovine NB Hobby&art koja je time željela dati svoj doprinos u pomaganju djece s teškoćama u razvoju i djece oboljele od malignih bolesti.

{mosimage}Radionicu je održala Tea Jukić, remake designer koja je tom prilikom naše predstavnice i predstavnice Udruge "Krijesnica" podučila decoupage tehnici (salvetna tehnika) izrade ukrasa i umjetnina, a što će im pomoći u njihovom daljnjem radu s djecom, posebice u radu na poticanju njihova kreativnog stvaralaštva.

Zahvaljujemo se i ovim putem na omogućenoj besplatnoj radionici koja će nam zasigurno mnogo pomoći u daljnem radu i izradi prekrasnih umjetnina.

 

Facebook podijeli