Mali princ


Proslava sv.AneU povodu sv. Ane, zaštitnice mjesta Breška Greda, Mjesni odbor uz pokroviteljstvo Grada Ivanić-Grada i Turističke zajednice Grada organizirao je 26.srpnja cjelodnevnu proslavu, a na kojoj je sudjelovala i Udruga "Mali princ".

Proslava je započela u prijepodnevnim satima malonogometnim turnirom. Centralna proslava uslijedila je u podne procesijom i sv.misom posvećenom zaštitnici mjesta. Okupljene vjernike župnik je pozvao na život po uzoru na sv. Anu, te uz molitvu za sve mještane i okupljene, a posebno za djecu s teškoćama u razvoju i njihove roditelje, udijelio nazočnima blagoslov i pozvao ih na daljnje sudjelovanje u bogatom sportskom i kulturno-zabavnom programu.

Uz Udrugu "Mali princ" proslavi sv. Ane u Breškoj Gredi odazvala su se 2 moto-kluba iz Zagreba, Oldtimer klub Ivanić-Grad i 3 kulturno-umjetnička društva s pjesmama i plesovima iz cijele Hrvatske.

Kako su se proveli članovi naše Udruge svjedoče priložene fotografije. Zahvaljujemo organizatorima i nadamo se ponovnom druženju!

{mosimage}{mosimage}{mosimage}

{mosimage}{mosimage}{mosimage}

{mosimage}{mosimage}{mosimage}

{mosimage}{mosimage}{mosimage}

Facebook podijeli