Mali princ


Bliži nam se kraj 2021. godine, kroz koju se odvijao niz kreativnih radionica na kojima su redovno sudjelovali naši članovi i volonteri. Lakša integracija osoba s invaliditetom u lokalnu zajednicu i stvaranje okruženja u kojem svi imaju jednaka prava i mogućnosti primarni je cilj održavanja radionica. Pružanje prilike našim članovima da pokažu svoje kreativne vještine, rezultiralo je prekrasnim kreativnim radovima koje smo odlučili podijeliti s Vama.

Facebook podijeli

Opširnije...

Aktivnosti u rujnu zaključili smo volonterskom radionicom koju smo 30. rujna održali u Hotelu Sport. Volonterska radionica naziva ''VOLIM VOLONTIRAT'' , koju u sklopu projekta ''Prijatelji u igri i učenju'' sufinancira Zagrebačka županija, okupila je zainteresirane osnovnoškolce i srednjoškolce iz Ivanić-Grada, a želja je bila jedna – približiti im volontiranje kao aktivnost koja doprinosi razvoju zajednice.

Facebook podijeli

Opširnije...

Iza nas su vrući ljetni dani koje su korisnici ispunili raznim aktivnostima u Udruzi.

Kreativne radionice donijele su pregršt zabave i smijeha prilikom izrade raznih ljetnih motiva. Vrijedne ruke naših korisnika, uz pomoć voditeljice Melite, vješto su izradile ukrase od papira, vune, spužve...

Facebook podijeli

Opširnije...

01. srpnja 2021. godine, koordinatorica za osobne asistente provela je terenski posjet kod tri korisnika usluge radi kontrole rada osobnih asistenata, pridržavanja epidemioloških mjera uslijed pandemije COVID-19, utvrđivanja zadovoljstva korisnika usluge i osobnih asistenata te utvrđivanja eventualnih teškoća u radu.

Facebook podijeli

Opširnije...