Mali princ


Stručna služba Udruge „Mali princ“ posjetila je Udrugu CeDePe Zagreb u svrhu razmjene iskustva i primjera dobre prakse. Studijsko putovanje organizirano je u sklopu projekta „Edukacijom do kvalitetnih socijalnih usluga u zajednici“, financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Na zajedničkom sastanku razgovarali smo o najvažnijim preduvjetima za uvođenje kvalitetnih usluga u zajednici, pri čemu su adekvatan prostor i strateški plan definirani kao ključni čimbenici za ostvarenje napretka u radu udruge. Predstavnici udruge CeDePe ukazali su nam na najvažnije izazove i prepreke s kojima se udruge suočavaju u provođenju usluga, te s nama podijelili savjete i primjere iz prakse koji pomažu u što kvalitetnijoj organizaciji rada Udruge.

Nakon sastanka imali smo priliku upoznati aktivnosti i prostore u kojima udruga djeluje, te imamo samo riječi hvale za uređenje, opremu, način rada.

Zahvaljujemo našim kolegama iz CeDePe – Društvo osoba s cerebralnom i dječjom paralizom na divnom gostoprimstvu, znanju i iskustvu koje smo stekli kroz ovo studijsko putovanje! Veselimo se ponovnom susretu i suradnji!

 

Facebook podijeli