Mali princ


U Udrugu smo zaprimili nekoliko upita naših građana prikupljaju li se novčana sredstva za rad Udruge na način da muška osoba obilazi poslovne prostore na području Grada Ivanić-Grada ili direktno prilazi građanima i prikuplja sredstva za rad Udruge.

Ovim putem željeli bismo upozoriti građane da Udruga na ovaj način NE PRIKUPLJA novčana sredstva za svoj rad! Ukoliko Vam se netko predstavi kao osoba koja za rad Udruge prikuplja novčana sredstva molimo da odmah reagirate prijavom policiji.

Naša Udruga od 2012. godine ima sklopljen ugovor s tvrtkom ST Media Planet koja se bavi tiskanjem i distribucijom dječjeg časopisa Kid's Planet, a čiji zaposlenici časopis znaju prodavati našim građanima direktnom prodajom (licem u lice). Časopis se prodaje po cijeni od 20,00 kn od čega se dio sredstava uplaćuje na račun Udruge. Zaposlenici prilikom prodaje časopisa kod sebe moraju imati dopis Udruge (obavezno s pečatom Udruge) kojim se dozvoljava ovakav način prikupljanja novčanih sredstava, a koji su Vam na Vaš zahtjev dužni pokazati.

Zahvaljujemo svima koji su kupnjom časopisa Kid's Planet podržali rad naše Udruge. S druge strane, upozoravamo da nepoznatim osobama koje se predstavljaju kao djelatnici Udruge ne dajete nikakva novčana (li bilo koja druga sredstva). Osim prijave policiji možete i reagirati prijavom Udruzi na 01/2829-033 ili 091 2829 029.

Facebook podijeli