Mali princ


Slika Bučijada 2011. održati će se 15. i 16. listopada u Ivanić Gradu. Posjetite dvodnevni izložbeno -prodajni sajam od 09:00 - 17:00 sati na tri lokacije u Gradu: na tržnici Maznica, u Moslavačkoj ulici i na Trgu Vladimira Nazora. Osim izložbeno - prodajnog sajma očekuje Vas i bogati kulturno - umjetnički program.

Organizator Bučijade 2011. je Grad Ivanić Grad pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske. Kumovi Bučijade 2011. su Davor Dretar Drele i Vid Balog koji će građane zabavljati u nedjelju popodne.

U subotu i nedjelju, 15. i 16. listopada, očekuju Vas brojne izložbe, dječje predstave, bogata gastronomska ponuda, plesna večer i zabavni program.

Posjetite izložbu pasa lutalica "Povratak otpisanih 2", u subotu i nedjelju na Trgu Vladimira Nazora od 10:00 do 13:00 sati i pridonesite cilju da svaki pas ima svog vlasnika. Provezite se tradicionalnom kočijom ili Buča-kočijom. Pogledajte razne predstave za djecu. Sudjelujte u natjecateljskim igrama s bučama. Posjetite izložbu kolača od buča - bučolača, u Gradskoj vijećnici u nedjelju, 16. listopada. I još mnogo toga...

Udruga "Mali princ" sudjelovati će na izložbeno - prodajnom sajmu u subotu i nedjelju. Posjetite naš štand na tržnici Maznica, gdje ćete moći razgledati i kupiti razne ukrase i uporabne predmete koje izrađujemo na kreativnim radionicama.

Bučko Express vozi na relaciji Zagreb - Ivanić Grad po sljedećem rasporedu: subota i nedjelja 09:35 Zagreb Glavni kolodvor, 09:41 Maksimir, 09:44 Trnava, 09:50 Sesvete, 09:59 Dugo Selo. Povratak iz Ivanić Grada je u 16:10 sati.

Službeni program Bučijade 2011. pogledajte ovdje.

Veselimo se Vašem dolasku!

Facebook podijeli