Mali princ


{mosimage}Povodom izlaska knjige „Od poslušnosti do odgovornosti“ autora Jespera Juula i Helle Jensen, Familylab organizira jednodnevnu radionicu namijenjenu stručnjacima koji rade u vrtićima i školama (odgojiteljima, učiteljima, nastavnicima, ravnateljima, stručnim suradnicima – pedagozima, psiholozima, socijalnim radnicima, socijalnim pedagozima...) kao i onim stručnjacima koji rade s djecom, mladima i obiteljima na drugim radnim mjestima. Voditelj radionice je Jesper Juul.

Na radionicama će biti prezentirane ključne teme vezane uz kompetentnost stručnjaka u izgradnji odnosa s djecom i mladima o kojima autor govori u knjizi. Sadržaj susreta bit će određen razmišljanjima, iskustvima i pitanjima polaznika. Osiguran je prijevod.

 

Radionica će se održati u prostorijama Europskog doma u Zagrebu 18.10. (ponedjeljak) 2010.g. u trajanju od 15.00 do 21.00 sati. Cijena: 950,00 kn; studenti 30% popusta. Za svakog polaznika osigurana je knjiga „Od poslušnosti do odgovornosti“. Broj mjesta za sudjelovanje je ograničen.

 

Zainteresirane osobe mogu se prijaviti do 13.10.2010.na e-mail adresu info@familylab.hr. ili mob. 091/738 7701.

Facebook podijeli