Mali princ


Sukladno programu "Rastimo s Malim princem" kojeg je u 2024. godini odobrio Grad Ivanić-Grad, Udruga je pokrenula Inicijativu "Mobilnost za sve"

Ova inicijativa predstavlja niz aktivnosti koje će Udruga u narednom razdoblju poduzimati kako bi se osigurala adekvatna i ravnopravna kretnja za osobe s invaliditetom na području Grada Ivanić-Grada i okolice.

Naime, postoje mnoge arhitektonske barijere koje predstavljaju izazov osobama s najtežim vrstama tjelesnih oštećenja, posebice onima u invalidskim kolicima, a samo neke od mogućih barijera su neadekvatni ulazi u zgrade i javne prostore, neprilagođeni ulazi i izlazi s pločnika, loša auditivna signalizacija na semaforima i sl.

Kako bismo stvorili inkluzivnije društvo po pitanju gradske infrastrukture, potrebna nam je vaša pomoć.

Udruga je u sklopu ove inicijative otvorila novu Facebook grupu koja je dostupna na sljedećem linku: https://www.facebook.com/groups/429638210045705 

Vi nam u ovoj inicijativi možete pomoći tako da se pridružite grupi, a ako ste upoznati s određenom barijerom na području Grada i okolice, obavijestite nas slikom, videozapisom ili tekstom u grupi.

Facebook podijeli