Mali princ


Od 16. do 22.rujna u Ivanić Gradu održava se Europski tjedan kretanja. Brojne institucije, sportski klubovi, škole, vrtići i Udruge uključene su u ovo događanje kroz razne edukativne i zabavne sadržaje. Tema ovogodišnjeg Europskog tjedna kretanja je Alternativno kretanje. Stoga je većina aktivnosti vezana za biciklizam.

Program ovogodišnjeg Europskog tjedna kretanja zaista je bogat! Brojne aktivnosti za djecu održati će se u subotu, 17. rujna. Utrka u sporoj vožnji za sve uzraste počinje u 09:00 sati. Ukoliko ne želite sudjelovati u utrci na raspolaganju su Vam brojne druge aktivnosti: rolanje, oslikavanje ceste, šetnja među štandovima, izložba starih bicikala, besplatan popravak bicikla i dr. U nedjelju, 18. rujna, očekuje Vas cjelodnevni Turnir ulične košarke i zumba nastup Plesnog centra International, kao i Biciklijada od Ivanić Grada do Posavskih Brega koja počinje u 09:30 sati. 

Posjetite štand udruge "Mali princ" na Trgu Vladimira Nazora, u subotu 17. rujna, od 09:00 do 13:00 sati i pridružite nam se u raznim igrama i radionicama.

U srijedu, 21. rujna, od 12:00 do 20:00 sati posjetite Udrugu na "Danima otvorenih vrata", saznajte više o aktivnostima i radu Udruge te se igrajte s nama na igraonici od 17:30 sati. Veselimo se Vašem dolasku!

Službeni program Europskog tjedna kretanja pogledajte ovdje.

Facebook podijeli