Mali princ


Slika Udruga "Mali princ" organizirala je Božićno druženje za svoje članove, volontere i djelatnike. Druženje je održano 22.12.2010. u prostorijama Društvenog doma Šarampov Donji s početkom u 17:30 sati. Na druženju je bilo jako veselo, a princeze i prinčeve posjetio je i Djed Božićnjak!

Druženje smo započeli kićenjem bora. Naši mali članovi jako su se trudili da bor bude što ljepše okićen. Ubrzo nam je stigao Djed Božićnjak i donio nam pune kutije poklona. Kutije su bile jako teške i rekao nam je da ga od nošenja prepunih kutija bole leđa. Zajedno s Djedom Božićnjakom otpjevali smo Zvončiće te je slijedila podjela poklona. Djed Božićnjak uručio je poklone svakom djetetu i poželio sve najljepše povodom blagdana. Djeca su s oduševljenjem otvarala božićne poklone. Bilo je tu puno igračaka i slatkiša!

Nakon što je Djed Božićnjak otišao (ipak je morao podijeliti još mnoštvo poklona!) slijedila je izvedba predstave "Božićni ukras" te druženje i ples uz božićne pjesme.

Ovim putem zahvaljujemo Hrvatskom Caritasu - Ivanić Grad na donaciji slatkiša koje su djeca dobila u božićnim paketićima te 3.b razredu SŠ "Ivan Švear" koji nam je donirao zaradu sa Božićnog sajma, a čije su nas predstavnice posjetile jučer na Božićnom druženju.

Kako smo se proveli na Božićnom druženju možete pogledati ovdje.

Facebook podijeli