Mali princ


SlikaDana, 17. rujna, naša je Udruga posjetila Klub za osobe s invaliditetom Križ osnovan prije godinu dana u sklopu Društva "Naša djeca" Vladimir Nazor Križ na poziv Mire Mošnička, predsjednice Društva i Kluba iz Križa. Ispred Udruge "Mali princ" na susret su otišli Danijela Fijala, voditeljica stručne službe; Daniel Hanžek, administarativni tajnik i član Udruge, te članice Marija Glavičić-Počuč i Snježana Dronjić. Susret i prijateljsko druženje dviju udruga održali su se u prostoriji Kluba za osobe s invaliditetom Križ koja se nalazi u sklopu Doma zdravlja u Križu.

{mosimage}Uz srdačan doček od strane predsjednice Kluba, članova i njihovih voditelja za članove Kluba i naše članove bile su organizirane različite sportske aktivnosti. Članovi Kluba su nam tako pokazali svoju dobru kondiciju i spretnost u štafetnim igrama, hokeju i pikadu, a za što je u velikoj mjeri zaslužan i njihov trener Ivan Novak, kinezioterapeut koji ih redovito trenira. S obzirom da je bio kišni dan igre su održane u prostoriji Kluba, dok se inače održavaju na otvorenom i to na nogometnom igralištu u neposrednoj blizini doma zdravlja.

{mosimage}Predsjednica Kluba, Mira Mošnička pohvalila nam se da je sve sprave koje se koriste za sportske aktivnosti Klub dobio iz donacije "RTL pomaže djeci" na čemu smo im čestitali. Sa predsjednicom Mirom Mošnička, socijalnom radnicom Brankom Kujundžija i radnom terapeutkinjom Marijom Jelinić naša je voditeljica stručne službe Danijela Fijala izmjenila iskustva u radu, te Klubu čestitala na lijepom prostoru i aktivnostima kojima se bave. Prezentirala je naše dosadašnje uspjehe, te predložila zajedničku suradnju na projektu uklanjanja arhitektonskih barijera koje naša Udruga planira provesti u 2011. godini u Križu.

Uz želje za daljnjim uspjehom u radu obaju udruga, predstavnici udruga izrazili su želju za daljnjom međusobnom suradnjom i druženjima članova obaju udruga u prostorijama Kluba za osobe s invaliditetom u Križu i Udruge "Mali princ" u Ivanić-Gradu.

Facebook podijeli