Mali princ


Prošli tjedan u trajanju od dva dana, održana je još jedna ATAAC konferencija u Zagrebu, u Westin hotelu.

ATAAC konferencija predstavlja najveću konferenciju o naprednoj tehnologiji za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom. U prostoru kongresne dvorane hotela su se odvijala predavanja, dok su se u okolnim prostorima nalazile radionice, AT & AAC igraonice, izložbe opreme i najnovijih proizvoda u području asistivne tehnologije i sl.

Konferencija je organizirana od strane Tehničkog fakulteta u Rijeci, Edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te poduzeća E-Glas d.o.o, a tijekom dva dana, na konferenciji su program vodili brojni predavači, uključujući Charlie Dangera iz The Children Trusta, Ace Centra i CENMACA, Annalu Waller iz Sveučilišta Dundee, Lena Kondratjeva, Zoe Kalligiannis i Idalie Fernandez iz TOBII Dynavoxa i mnogi drugi.

Iz Udruge „Mali princ“ su sudjelovali radna terapeutkinja Lea Prtenjača, fizioterapeutkinja u Mobilnom timu Paula Piršljin, članica Predsjedništva i izvoditeljica informatičkih radionica Maja Dragija te voditelj Stručne službe Arijan Svilić.

Smatramo da smo svi nešto korisno naučili i veselimo se ponovnom sudjelovanju 2024. godine!

Facebook podijeli