Mali princ


Udruga „Mali princ“ prijavila je projekt „I ja sudjelujem u Klubu Kreativci – perspektivci“ na javni natječaj za dodjelu donacija Hrvatske elektroprivrede d.d. za 2021. godinu pod nazivom „Svjetlo na zajedničkom putu“. 

Hrvatska elektroprivreda d.d. zaprimila je 791 prijavu na natječaj za donaciju, od koji je za financiranje izabrano 222 projekta udruga, ustanova i organizacija civilnog društva. Među izabranima projektima je i naš projekt „I ja sudjelujem u Klubu Kreativci – perspektivci“ za koji je, 25. svibnja 2021. godine, Udruga s Donatorom potpisala Ugovor o dodjeli financijskih sredstava u iznosu od 11.000,00 kuna.

Glavni cilj projekta „I ja sudjelujem u Klubu Kreativci – perspektivci“ je unapređenje kvalitete života i socijalno uključivanje djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom u život lokalne zajednice kroz unapređenje postojećih i uvođenje novih prilagođenih aktivnosti za poticanje socijalnog uključivanja u sklopu Kluba Kreativci – perspektivci.

Projektne aktivnosti koje će se provoditi su sljedeće:

  • Kreativne radionice
  • Radionice „Mala škola socijalnih vještina i životnih kompetencija“
  • Program dramsko – likovnih radionica u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Ivanić-Grad
  • Sportsko – rekreativne radionice
  • Radionice grafičkog dizajna

Sve aktivnosti provodit će se uz strukturiranu okolinu, educirane stručnjake, podršku Stručne službe, suradnju s drugim organizacijama iz lokalne zajednice i maksimalno uvažavanje svih epidemioloških mjera uslijed pandemije COVID-19. 

Ovim putem želimo se zahvaliti Hrvatskoj elektroprivredi što je prepoznala važnost i kvalitetu rada Udruge te nas financijski podržala!

Facebook podijeli