Mali princ


Pred Vama je edukacija o pravima i socijalnim uslugama "OSI za zajednicu" planirana u sklopu prve godine provedbe Trogodišnjeg programa "Rastimo s Malim princem" kojeg sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

U sklopu Trogodišnjeg programa "Rastimo s Malim princem" provodile su se terapijske aktivnosti - radna i govorna terapija, aktivnosti u sklopu Kluba kreativci - perspektivci, omogućen je rad Mobilnog tima te prilagodba Web stranice za lakše korištenje osobama s različitim vrstama invaliditeta. Nastavno na to, planirano je da korisnici Kluba kreativci - perspektivci na kraju prve godine provedbe održe edukaciju za javnost o pravima i socijalnim uslugama "OSI za zajednicu", o kojima su naučili kroz aktivnosti Kluba. Edukacija je planirana kontaktno, međutim, zbog epidemiološke situacije edukacija će se održati u online okruženju.

U suradnji s korisnicima izrađena je edukativna prezentacija u sklopu koje možete pronaći njihove kratke i driljive osvrte heartheartU izradu edukativne prezentacije nisu uključeni samo korisnici Kluba kreativci-perspektivci, nego i korisnici terapijskih aktivnosti, budući da su se terapijske aktivnosti intenzivnije odvijale tijekom cijele godine zbog individualnog pristupa koji je bio prihvatljiviji zbog COVID-19. 

Edukacija je namijena za širu javnost, a cilj je podizanje svijesti o pravima osoba s invaliditetom i socijalnim usluga. 

Partneri na programu: Grad Ivanić-Grad, Centar za socijalnu skrb Ivanić Grad, Srednja škola Ivan Švear.

smileyLink na edukativnu prezentaciju: https://www.youtube.com/watch?v=Wvybo2geaDM smiley

 

Facebook podijeli