Mali princ


Tražimo novog člana našeg stručnog tima za vođenje ljetnih aktivnosti s djecom i osobama s invaliditetom u Udruzi "Mali princ" tijekom ljetnog razdoblja (od lipnja do kolovoza 2019., na pola radnog vremena) za projektnu aktivnost "SLOBODNO VRIJEME UZ ORGANIZIRANU PODRŠKU". Aktivnost je dio Trogodišnjeg programa "Rastimo s Malim princem" kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Tražimo osobu SSS, VŠS ili VSS društvenog ili humanističkog usmjerenja, visoko motiviranu za rad, s izvrsnim komunikacijskim, socijalnim i organizacijskim vještinama te senzibiliziranu za rad s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom. Kreativnost, timski rad te visok stupanj samostalnosti i odgovornosti u poslu su prednost. Opis radnog mjesta uključuje izravan rad s korisnicima kroz osposobljavanje osoba s invaliditetom za samostalnost, neovisno življenje i samozastupanje te rad na dokumentaciji vezano uz projektnu aktivnost (izrada plana aktivnosti, izvještaji, evaluacija, objave za web).

Ovdje možete pogledati kako je to izgledalo prošle godine:

 https://www.mali-princ.hr/udruga/projekti-i-aktivnosti/3733-uspjesno-zavrsena-aktivnost-slobodno-vrijeme-uz-organiziranu-podrsku

Ako ste se pronašli u opisu radnog mjesta i željeli biste provesti ljeto aktivno i pri tome dati svoj pozitivan doprinos za povećanje kvalitete života osoba s invaliditetom, molim Vas pošaljite nam svoj ŽIVOTOPIS i MOTIVACIJSKO PISMO na e-mail adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  najkasnije do 02.06.2019., a kandidati koji uđu u uži izbor bit će pozvani na razgovor za posao i testiranje znanja/ kompetencija za navedeno radno mjesto!

Sretno svima, veselimo se budućoj suradnji!

Vaš stručni tim iz Udruge "Mali princ"

Facebook podijeli