Mali princ


U sklopu projekta "I ja imam svoje ja - faza II" krećemo s novom projektnom aktivnosti, ciklusom kretivnih radionica „Da mi je zlatna ribica“. Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Aktivnost se provodila u prvoj fazi projekta 2017. godine, gdje smo naučili kako reciklirati staklenu ambalažu te izradili razne ukrasne i uporabne predmete od stakla koje smo zatim našim sugrađanima predstavili na gradskim manifestacijama. Ciklus kreativnih radionica "Da mi je zlatna ribica" pokazao se izuzetno značajnim i korisnim za sve sudionike te se veselimo nastavku aktivnosti!

Dana 9.,16. i 30.svibnja 2018.g.(srijeda) u vremenu od  17.00 do 18.30 sati održati će se ciklus kreativnih radionica „Da mi je zlatna ribica“, u suradnji s tvrkom Ivakop d.o.o. čiji će zaposlenici održati prezentaciju o reciklaži kartonske ambalaže.

Na tim kreativnim radionicama djeca s teškoćama u razvoju i učenici Srednje škole Ivan Švear imat će priliku za izražavanje svojih mišljenja i stavova čime će se ostvariti međusobna integracija, osjećaj prihvaćanja, tolerancije, razumijevanja, uvažavanja, prijateljstva i pripadnosti vršnjačkim skupinama.

Uz pomoć roditelja i volontera djeca će dobiti priliku, u poticajnoj i podržavajućoj okolini, izreći svoja mišljenja, potrebe i želje na koji način bi izradili kartonske okvire za slike i kojim likovnim tehnikama bi se služili.

Pozivamo sve članove, roditelje, volontere (i one koji će to tek postati ) da nam se pridruže u kreativnom izražavanju u veselom i druželjubivom ozračju.

Doći će nam, između ostalih, partnerska organizacija na projektu Centar za socijalnu skrb Ivanić Grad, Obiteljski radio Ivanić i ostali.

Zabava, učenje i dobro društvo je zagarantirano!

Čekamo vas srijedom i veselimo se zajedničkom druženju!

Facebook podijeli