Mali princ


U prethodnom mjesecu, projektne aktivnosti odvijale su se prema planu. Usluge osobne asistencije za naše korisnike redovito su se pružale uz pridržavanje svih epidemioloških mjera uslijed pandemije COVID-19. Naši korisnici i njihovi asistenti kvalitetno su provodili zajedničko vrijeme što nam dokazuju pozitivne povratne informacije od korisnika usluge osobne asistencije i osobnih asistenata.

Osobni asistenti, na mjesečnoj bazi, ispunjavaju evaluacije o provedbi usluge osobne asistencije, koje nam daju uvid o zadovoljstvu korisnika usluge i osobnih asistenata suradnjom i provedbom usluge. Uvidom u evaluacije za mjesec travanj, utvrdili smo da su osobni asistenti zadovoljni odnosom s Korisnikom usluge osobne asistencije,  a Korisnici su motivirani za suradnju s osobnim asistentom.

27. travnja 2021. voditeljica projekta i administratorica na projektu, izvršile su terenski posjet i kontrolu rada osobnih asistenata, provedbi aktivnosti te pridržavanja epidemioloških mjera uslijed pandemije COVID-19. Iznimno nam je drago što se naši korisnici i njihovi asistenti dobro slažu te kvalitetno provode zajedničko vrijeme i to kroz provedu aktivnosti poput odlazaka na socijalne aktivnosti, obavljanje kućanskih poslova, obavljanje osobne higijene, obavljanje administrativnih poslova i sl.

Također, u prostorima Udruge, održan je sastanaka projektnog tima na kojem su sudjelovali osobni asistenti, voditeljica projekta, administratorica na projektu i koordinatorica za osobne asistente. Na sastanku se razgovaralo o provedbi projekta,  pisanju izvješća i ostale projektne dokumentacije, radu osobnih asistenata, a razmjenjivala su i iskustva u radu. Sastanak se održao uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera uslijed pandemije COVID-19.

 

Nositelj projekta:  Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“

Razdoblje provedbe:  11. siječanj 2021. godine do 11.svibanj 2022. godine

Vrijednost projekta:  526.991,08 HRK

Projektni tim:  Nives Mikulić, mag.međ. poslovanja – voditeljica projekta, Lana Magdić – administratorica na projektu, Magdalena Antić – koordinatorica za osobne asistente na projektu + 7 osobnih asistenata


Logo EU, Strukturmo fondovi, ESF
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Europski socijalni fond: www.esf.hr

Europski strukturni i investicijski fondovi: strukturnifondovi.hr

Pregled svih informacija o projektu: Projekt Osobni asistent u Malom princu

Facebook podijeli