Mali princ


Puno smijeha, plesa, pjesme i glazbe obilježilo je naše ovotjedno druženje u sklopu igraonice. Uz zajedničko druženje i posebno drage goste, volontere, roditelje i naše najmlađe članove, glazbena igraonica radionica u Udruzi „Mali princ“ razveselila je sve prisutne.

U sklopu aktivnosti „Igraonice“ koju nastavljamo kontinuirano provoditi u Udruzi „Mali princ“ i tijekom ljetnih mjeseci, ovaj tjedan smo organizirali glazbenu radionicu za sve naše članove. Odaziv je bio velik, a sudjelovali su roditelji, djeca, volonteri i voditelji igraonice, te naš dragi svirač, koji nam je uveselio druženje s klavijaturama i pjesmom i ispunjavao sve naše glazbene želje.

Bilo je tu raznoraznih pjesama, za svačiji ukus po nešto, a najveseliji su bili naši najmlađi članovi, koji su svojim plesom oduševili sve prisutne. Zahvaljujemo svima koji su nam uljepšali ovu radionicu i koji su poklonili svoje slobodno vrijeme i trud kako bismo što uspješnije mogli provoditi naše aktivnosti u Udruzi „Mali princ“. Veselimo se slijedećim zajedničkim druženjima.

Facebook podijeli