Mali princ


Zbog aktualnih teškoća s financiranjem osnovne djelatnosti Udruge, našli smo se u nezavidnoj i teškoj situaciji zbog koje je nastavak našeg rada neizvjestan. Budući da Udruzi nedostaje dio sredstava, kako bi mogli nastaviti s dosadašnjim radom i aktivnostima, molimo sve zainteresirane građane te pravne osobe da nam izađete u susret i pružite financijsku podršku našem radu, prema Vašim trenutnim mogućnostima i raspoloživim financijskim sredstvima.

U okviru svojih djelatnosti, Udruga kontinuirano provodi program „Rastimo s Malim princem“, koji obuhvaća projekt „Socijalna integracija i osposobljavanje djece s teškoćama u razvoju i mladih s invaliditetom za samostalan život i rad – Prijatelji u igri i učenju“. Projekt sadrži radnoterapeutske i fizioterapeutske aktivnosti, pomoć u učenju, aktivnosti govorne terapije, kreativnu i informatičku radionicu te igraonicu koja okuplja djecu s teškoćama zajedno s djecom iz lokalne zajednice, što našim članovima daje osjećaj pripadnosti, prihvaćanja i socijalne uključenosti. Važnost provođenja navedenih aktivnosti potvrđuje i podrška na lokalnom/regionalnom nivou.

Nažalost, zbog aktualnih teškoća s financiranjem osnovne djelatnosti Udruge, našli smo se u nezavidnoj i teškoj situaciji zbog koje je nastavak našeg rada neizvjestan. Budući da Udruzi nedostaje dio sredstava, kako bi mogli nastaviti s dosadašnjim radom i aktivnostima, obraćamo Vam se sa zamolbom da nam izađete u susret i pružite financijsku podršku našem radu, prema Vašim trenutnim mogućnostima i raspoloživim financijskim sredstvima. Budući je upitan nastavak provođenja terapeutskih aktivnosti i pomoći u učenju za djecu sa teškoćama u razvoju, Vaša donacija bila bi nam od neprocjenjivog značaja.

Zajedničkim djelovanjem i suradnjom svih dionika društva, možemo djeci s teškoćama i osobama s invaliditetom omogućiti što kvalitetniji svakodnevni život i ravnopravnu integraciju u društvo te vjerujemo da ćete i Vi prepoznati važnost podržavanja najosjetljivijih društvenih skupina, u skladu s načelima društveno odgovornog poslovanja.

Vaše dobrovoljne priloge možete uplatiti na račun Udruge prema slijedećim podacima za uplatu:

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom MALI PRINC,

SWIFT: PBZGHR2X,

IBAN: HR7723400091110267827, Privredna banka Zagreb d.d.

Donaciju možete izvršiti i osobno prilikom posjeta našoj Udruzi gdje ćemo Vas rado ugostiti i informirati o svim dodatnim pitanjima. Stojimo Vam na raspolaganju za sve ostale informacije.

(kontakt osoba: Srđana Šimac, voditeljica stručne službe, 01/2829-033, 091/2829-029, srdjana.simac@mali-princ.hr, službena web stranica Udruge: www.mali-princ.hr)

HVALA OD SRCA!

Facebook podijeli