Mali princ


Udruga „Mali princ“ i ove je godine sudjelovala na Festivalu jednakih mogućnosti, tradicionalnoj međunarodnoj manifestaciji urbane kulture čiji program izvode osobe s invaliditetom, zajedno s drugim glazbeno – scenskim i likovnim umjetnicima. Dvanaestu godinu zaredom trodnevni festival pozitivno utječe na razvoj društvene svijesti o invaliditetu te širi poruku da i osobe s invaliditetom trebaju uživati ista prava i obveze poput drugih građana.

Festival jednakih mogućnosti održao se od 21. do 23. svibnja na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, a sastojao se od glazbeno – scenskog, likovnog, filmskog, edukacijsko – rekreacijskog i sportskog programa. Na trodnevnom festivalu nastupalo je oko 900 izvođača iz zemlje i inozemstva od kojih je oko 600 osoba s invaliditetom.

Udruga „Mali princ“ sudjelovala je na likovnom dijelu programa. Volonteri Udruge zainteresiranima su predstavili radove s kreativnih radionica koje se svaki tjedan održavaju u prostorijama Udruge.

S ovogodišnjeg Festivala jednakih mogućnosti volonteri Udruge vratili su se puni pozitivnih dojmova sa željom da Udruga i dogodine sudjeluje na ovoj uspješnoj manifestaciji.

Facebook podijeli