Mali princ


Slika I ove godine članovi i volonteri udruge "Mali princ" uključili su se u akciju Zelena čistka koja se provodi u sklopu svjetske akcije World Cleanup 2013. i globalnog pokreta Let's do it.

Ove godine u akciji Zelena čistka sudjelovalo je oko 600 građana te je očišćeno 8 divljih odlagališta i 30 drugih lokacija. Svoj doprinos akciji dale su ustanove, mjesni odboru, kulturno - umjetnička društva te udruge s lokalnog područja.

U subotu, 23.03.2013., s početkom u 09:00 sati, okupili smo se ispred Društvenog doma Šarampov Donji te dobre volje krenuli čistiti zelene površine oko Doma. Drago nam je što smo ove godine našli puno manje smeća nego prošle što dokazuje kako naši građani brinu o okolišu.

Također smo posadili cvijeće kako bi nam okoliš bio što ljepši. U današnjoj akciji pomogli su nam i članovi DVD Šarampov Donji s kojima smo već surađivali u građanskoj inicijativi "Prinčevi i princeze, prijatelji okoliša!". Znači, dobra suradnja iz 2012. nastavila se i ove godine.

Podršku akciji dali su gradonačelnik Ivanić Grada Boris Kovačić te ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović koji su svim sudionicima uručili zahvalnice za sudjelovanje u ovoj važnoj akciji.

{mosimage} {mosimage} {mosimage}

Facebook podijeli