Mali princ


U prodaji je novi broj dječjeg zabavno - edukativnog časopisa Kid's Planet! Dijelom prihoda od prodaje časopisa pomaže se rad i projekti Udruge roditelja djece i osoba s invaliditetom "Mali princ".

Novi broj sadrži razne zanimljivosti za djecu, ali i mnoge zadatke u kojima do izražaja dolazi dječja kreativnost. Otkrijte kako napraviti bubamaru od gline, saznajte zašto zebre imaju pruge, koji su najgluplji izumi 20.stoljeća te kako odviknuti psa od uništavanja stvari.

Časopis izdaje i distribuira tvrtka ST Media Planet iz Zagreba s kojom udruga "Mali princ" surađuje od 2012. godine i na taj način razvija nove modele samofinanciranja.

Što čitatelji kažu o Kid's Planetu...

"Prelistao sam Vaš časopis koji sam danas kupio od dečka koji ih prodaje i stvarno mi se sviđa. Kupio sam i prošli broj jer mi se stvarno dopao sadržaj, a kako sam stric male nećakinje, od još malo i tri godine, znao sam da će joj je svidjeti slike životinja. Ove puzzle u novom broju su pun pogodak kao i ova kutijica koja se da izraditi. Sviđa mi se što prihod od prodanih časopisa potpomaže rad udruge koja pak pomaže djeci sa invaliditetom." (Željko)

"Danas mi je bio jedan stariji gospodin za prodaju Kid"s Planet za pomoć udruzi za djecu. Dali smo udio, bitno je da možemo pomoći djeci." (Ankica)

Novi broj Kid's Planeta u Ivanić Gradu biti će u prodaji 07. lipnja u sklopu događanja za Dane Grada.

Facebook podijeli