"Mali princ" na Dobrom buvljaku

Ispis
15.10.2012

Image Udruga "Mali princ" pridružila se Dobrom buvljaku - humanitarnom online buvljaku koji spaja donatore i kupce s ciljem prikupljana sredstava za rad neprofitnih organizacija.

Opširnije...
 

Udruga «Mali princ» provela uspješnu radnu akciju

Ispis
09.10.2012

Image Udruga "Mali princ" provodi građansku inicijativu pod nazivom "Prinčevi i princeze, prijatelji okoliša!" kojoj su financijsku podršku dale Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i Zaklada ZAMAH. Središnja aktivnost inicijative je radna akcija koju smo održali 07.10.2012. s ciljem čišćenja i uređenja okoliša oko Društvenog doma Šarampov Donji.

Opširnije...
 

"Prinčevi i princeze, prijatelji okoliša!"

Ispis
09.10.2012

Udruga "Mali princ" provodi građansku inicijativu pod nazivom "Prinčevi i princeze, prijatelji okoliša!" kojoj su financijsku podršku dale Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i Zaklada ZAMAH. Središnja aktivnost inicijative je radna akcija koju smo održali 07.10.2012. s ciljem čišćenja i uređenja okoliša oko Društvenog doma Šarampov Donji.

Opširnije...
 

INA podržala rad Udruge roditelja djece i osoba s invaliditetom "Mali Princ"

Ispis
04.10.2012

Image U prostorijama Udruge roditelja djece i osoba s invaliditetom "Mali Princ" u Ivanić Gradu jučer je predstavljen projekt Udruge pod nazivom „Socijalna integracija i osposobljavanje djece s teškoćama u razvoju i mladih s invaliditetom za samostalan život i rad – Prijatelji u igri i učenju“, kojem je svoju potporu dala i INA-Industrija nafte, d.d.

Opširnije...
 

Počela distribucija časopisa Kid's Planet

Ispis
27.09.2012

Image Kid's Planet, časopis zabavno – edukativnog karaktera namijenjen djeci, od danas je u prodaji! Dijelom prihoda od prodaje časopisa pomaže se rad i projekti Udruge roditelja djece i osoba s invaliditetom «Mali princ».

Opširnije...
 

INA d.d. sponzor projekta "Prijatelji u igri i učenju"

Ispis
21.09.2012

Image INA, Industrija nafte d.d., kao najveća nacionalna naftna kompanija, prepoznaje važnost ulaganja u zajednicu u kojoj posluje te je od svog osnutka aktivno uključena u različite aktivnosti koje doprinose razvitku društva u cjelini. INA d.d. se pri izboru projekata koje će sponzorirati/donirati prvenstveno rukovodi kriterijem visokog stupnja korisnosti projekta za širu zajednicu i potrebe društva.

Ove godine INA d.d. prepoznala je značaj projekta «Prijatelji u igri i učenju» za lokalnu zajednicu u kojoj se projekt provodi (Grad Ivanić Grad, općina Kloštar Ivanić, općina Križ) te odlučila sponzorirati isti.

Opširnije...
 
Rezultati 133 - 144 od 372

MOŽETE NAM POMOĆI DONACIJOM NA:

Privredna banka Zagreb d.d.:
2340009-1110267827

DEVIZNI RAČUN:
Privredna banka zagreb d.d.
Račkoga 6, ZAGREB
SWIFT: PBZGHR2X
IBAN: HR7723400091110267827

HVALA !!!!

Pravnim osobama, prema Zakonu o porezu na dobit (NN 177/04), čl.7., st.7., za iznos donacije do 2% iznosa prihoda prethodne godine smanjuje se porezna osnovica.

Privatne osobe, prema Zakonu o porezu na dohodak (NN 177/04) čl.36., st.27. mogu uvećati osobni odbitak za iznos donacije doznačene na žiroračun, do visine 2% primitaka za koje je u prethodnoj god. podnesena godišnja porezna prijava i utvrđen godišnji porez na dohodak.

Aktivnosti - fotke

NZZRCD

Udruga Mali Princ je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade u sklopu programa Razvojne suradnje u području Pilot-programa uvođenja sustavne podrške udrugama osoba s invaliditetom.

Poveznice

Zaklada Zamah

MSPM

Forum OPP

Novo na Forumu